Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ, Α.Π.Θ – 2oς Εκπαιδευτικός Κύκλος, 3o Σεμινάριο

Η Μονάδα Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛΛΑΚ) προσφέρει το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων της στις θεματικές ενότητες της Δημόσιας Διοίκησης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πληροφοριακών Συστημάτων Υγείας και Εφαρμογών ΕΛΛΑΚ στις ΜΜΕ με αντικείμενο «Εισαγωγή σε εφαρμογές ΕΛΛΑΚ για το μέσο χρήστη». Τα σεμινάρια απευθύνεται σε στελέχη φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της Υγείας όλων των βαθμίδων, σε καθηγητές, φοιτητές, υπαλλήλους του Α.Π.Θ. και σε ελεύθερους επαγγελματίες του χώρου.

Στο τρίτο σεμινάριο, Τετάρτη 2/7, θα γίνει παρουσίαση με θέμα: «Εισαγωγή στη σουίτα Libre Office», από τον Βάιο Κολοφωτιά (Μsc Informational Systems, Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ) και τον Μιχάλη Ζήση (GreekLUG) και θα εμβαθύνουμε στην χρήση του κειμενογράφου Writer.

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ Α.Π.Θ., συμμετέχει στις θεματικές ενότητες, της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρηματικών εφαρμογών / υπηρεσιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας. Μπορείτε να βρείτε όλο το βίντεο υλικό ακολουθώντας το κανάλι μας στο YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.