Μονάδας Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ, Α.Π.Θ – 2oς Εκπαιδευτικός Κύκλος, 1o Σεμινάριο

Η Μονάδα Αριστείας Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα (ΕΛΛΑΚ) προσφέρει το δεύτερο κύκλο σεμιναρίων της στις θεματικές ενότητες της Δημόσιας Διοίκησης & Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πληροφοριακών Συστημάτων Υγείας και Εφαρμογών ΕΛΛΑΚ στις ΜΜΕ με αντικείμενο «Εισαγωγή σε εφαρμογές ΕΛΛΑΚ για το μέσο χρήστη». Τα σεμινάρια απευθύνεται σε στελέχη φορέων της Δημόσιας Διοίκησης και της Υγείας όλων των βαθμίδων, σε καθηγητές, φοιτητές, υπαλλήλους του Α.Π.Θ. και σε ελεύθερους επαγγελματίες του χώρου.

Στο πρώτο σεμινάριο, έγινε παρουσίαση με θέμα: «Εισαγωγή στο ΕΛΛΑΚ» την πρώτη ώρα και στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, παρουσίαση-εργαστήριο με θέμα: «Μια εισαγωγή στο Linux με την διανομή Fedora», από τον κ. Βάιο Κολοφωτιά (Μsc Informational Systems, Επιστημονικός Συνεργάτης Α.Π.Θ).

Η Μονάδα Αριστείας ΕΛ/ΛΑΚ Α.Π.Θ., συμμετέχει στις θεματικές ενότητες, της Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, των Επιχειρηματικών εφαρμογών / υπηρεσιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα Πληροφοριακά Συστήματα Υγείας. Μπορείτε να βρείτε όλο το βίντεο υλικό ακολουθώντας το κανάλι μας στο YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.